Η εταιρία Xatoupis – Lampropoulos Colors με έδρα την Πάτρα προσφέρει προϊόντα βαφής και χρώματα αυτοκινήτων της AkzoNobel Coatings A.E. με προϊόντα υψηλής ποιότητας Sikkens, Lesonal, Dynacoat και Salcomix.

Η Sikkens είναι μια από τις κορυφαίες μάρκες επαναβαφής οχημάτων παγκοσμίως. Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Sikkens είναι μια καινοτόμα και κορυφαία σειρά προσφέροντας υψηλή ταχύτητα και ποιότητα, με υψηλά επίπεδα ταιριάσματος απόχρωσης, δίνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα. Τα προϊόντα Sikkens βοηθούν ώστε να διασφαλίζεται κάθε φορά μια τέλεια, ανθεκτική, αόρατη επίστρωση, συμβάλλοντας στην αύξηση ικανοποίησης των πελατών.

Η Lesonal προσφέρει κορυφαία προϊόντα βαφής και μέγιστη απόδοση παρέχοντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και ελάχιστο χρόνο κύκλου επισκευής. Η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων Dyna Coat καλύπτει κάθε ανάγκη, από την προετοιμασία και το γέμισμα των χτυπημένων περιοχών μέχρι το τέλειο φινίρισμα δίνοντας μια προσιτή πολυτέλεια στον πελάτη.

Η Dynacoat προσφέρει μια επαγγελματική προσέγγιση στο φινίρισμα, επικεντρωμένη σε αξιόπιστες λύσεις με αξιόπιστες και ειλικρινείς τιμές.
Η πλήρης και αποδοτική οικονομική γκάμα εύχρηστων προϊόντων, σας καλύπτει κάθε ανάγκη επισκευής που έχετε, από ένα μικρό βαθούλωμα έως μια πλήρη επαναβαφή. Σκεφτείτε μας ως έναν ισχυρό ομαδικό παίκτη, που συνεργάζεται μαζί σας για να επιτύχει βέλτιστα αποτελέσματα.

Το σύστημα Salcomix® σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών ιδιοτήτων βαφής και τεχνολογιών, βασισμένο σε ένα άριστα δομημένο σύστημα ανάμιξης. Το εύρος των εφαρμογών είναι σχεδόν απεριόριστο, όπως μέταλλο, πλαστικό, ξύλο, ακόμη, πλακάκι, γυαλί και ύφασμα.